Tartine cu brânză de capră şi ardei copt

Nu fac aperitive decât atunci când e vorba de o petrecere sau o aniversare. Dar de data asta, am zis să folosesc cumva brânza de ţară din stoc şi să testez şi câteva reţete de aperitive. Tartinele cu brânză şi ardei copt au nimerit bine – aşteptam să se facă un quiche în cuptor şi trebuia să-mi astâmpăr cumva foamea.

Reţetă tartine cu brânză de capră şi ardei copt

Ingrediente:
– câteva felii de baghetă
– 1 ardei gras roşu
– 2 căţei usturoi usturoi
– ulei de măsline, sare, piper
– brânză de capră
– pătrunjel, pentru garnisit

Preparare:
Pune ardeiul la copt într-o tigaie teflonată sau la cuptor. Unge pâinea cu puţin ulei de măsline şi prăjeşte-o în tigaie sau în cuptor. Când s-a rumenit puţin şi încă e caldă, freac-o pe deasupra cu usturoi până se îmbibă aroma.

Adaugă brânză fărâmiţată peste, câteva fâşii de ardei copt şi puţin pătrunjel. Serveşte în timp ce vin musafirii sau când aştepţi să se facă felul principal.



Comentează si tu

Read more:
Budincă de cozonac

Prin regiunea noastră (adică prin sud) pe vremea asta se împart diferite bunătăți cunoştințelor. Tradiția de Rusalii spune că trebuie...

Close