Sunday breakfast: Parfait de iaurt cu ovăz şi gem de căpşuni

Jul 22, 2011
Bogdan

Dacă ar fi dimineţile mai lungi şi n-am fi pe fugă mai tot timpul, blogul ar fi plin cu reţete pentru micul dejun. Dar cum nu totul e roz şi unicornii nu zboară cu covrigi în coadă, mă mulţumesc şi cu ce vă prezint mai jos. Parfait-ul matinal a fost adaptat pentru a fi pregătit repede sau cu o seară înainte, pentru maximă eficienţă.

Reţetă parfait de iaurt cu ovăz şi gem de căpşuni


Ingrediente:
– 200 grame iaurt grecesc sau orice alt iaurt cremos
– 3-4 linguri de ovăz
– 3-4 linguri gem de căpşuni sau de care ai prin frigider

Preparare:
Într-un pahar mare, pune 1/3 din cantitatea de iaurt, 2 linguri de ovăz, 2 de gem de căpşuni şi tot aşa până se epuizează cantităţile. Poţi adauga coajă de portocală pentru aromă, coajă de lămâie confiată, stafide, biscuiţi digestivi sau câteva fructe de pădure deasupra. Combinaţiile sunt numeroase şi probabil veţi mai găsi altele în curând, pe blog. Enjoy!



Comentează si tu

Read more:
Salată mediteraneană de ton

Deși nu am mâncat așa ceva în călătoriile mele prin Mediterană, rețeta asta mă duce cu gândul la un prânz...

Close