Se apropie Black Friday!

Acum aproape un an îmi căutam robot de bucătărie (v-am şi scris despre asta). Şi chiar în perioada aceea, era Black Friday, adică o tradiţie americană în care multe produse sunt reduse masiv ca să facă loc colecţiilor de iarnă.  Anul trecut m-am trezit cu noaptea în cap (la 4 dacă nu mă înşel) să iau un robot de bucătărie cu reducere dar fără noroc. Era redus doar un model de duzină pe care nu l-am luat.

A trecut un an de atunci şi Black Friday se apropie cu paşi repezi. Vineri, 23 noiembrie, mai multe magazine online vor practica reduceri de până la 70% pentru diferite produse din oferta lor.

Dacă sunteţi în căutare de nişte jucării noi pentru bucătărie, aruncaţi un ochi vinerea asta pe la eMAG.ro sau Altex.ro. Ca să fiţi sigur că nu cresc preţurile cu o zi înainte ca apoi să le reducă la preţul normal, vă recomand să reţineţi preţurile produselor care vă interesează. Şi salvaţi-vă aparatele pe care le ochiţi în coşul de cumpărături ca să vă mişcaţi repede când vine momentul.

Aruncaţi un ochi peste articolul meu despre roboţi de bucătărie dacă vreţi unul pentru voi sau să-l faceţi cadou. Eu anul ăsta n-am nimic pe lista de cumpărături – voi ce vreţi să vă luaţi?
Comentarii la acest articol

  • da … bataie mare a fost … toata lumea disperata … care a prins a prins :))
    eu nu am avut bani ca as fi loat un laptop :)) dar la anu ma pregatesc din timp

  • Aproape ca am cumparat un cutit redus 50%.. dar am stat o gramada sa ma gandesc .. si cand m-am hotarat eu nu mai era redus :) asa ca nu am luat nimic.
    Tot astept sa scada pretul la o oala sub presiune

Comentează si tu

Read more:
prajitura de ciocolata la microunde
Prăjitură de ciocolată la cană (gata în 5′)

Înainte să-mi aruncaţi priviri dezaprobatoare la ideea de microunde, să ştiţi că nu îl folosesc de obicei. La fosta casă...

Close