Salată de tulpină de țelină

Nu pot să spun că mă dau în vânt după tulpina de țelină (aka apio), dar nici nu îmi displace, atât timp cât e combinată cu ceva. Iar cum am luat mai multe acum câteva zile și n-am folosit decât 2-3 într-o ciorbă, a trebuit să fac ceva din restul. Salata este o combinație de țelină, mentă, iaurt și usturoi, așa de bună încât mai că nu ne-am dat seama că mâncam țelină. Se pune pe un pui la gratăr sau cartofi la cuptor și merge la fix!

Rețetă salată de țelină


Ingrediente:
– 4-5 tulpini țelină
– 5-6 frunze mentă
– 2 cutii iaurt grecesc
– 3 căței usturoi
– 2 linguri ulei de măsline extravirgin
– sare, piper

 

Preparare:
Pisează usturoiul cu menta și uleiul de măsline . Rade tulpina de țelină pe răzătoarea cu găuri mari. Amestecă iaurtul cu țelina, menta și usturoiul și adaugă sare și piper după gust. Enjoy!



Comentează si tu

Read more:
Sunday breakfast: Parfait de iaurt cu ovăz şi gem de căpşuni

Dacă ar fi dimineţile mai lungi şi n-am fi pe fugă mai tot timpul, blogul ar fi plin cu reţete...

Close