Salată cu feta, ridichi şi piersici

Jun 20, 2011
Bogdan

În unele zile, nu ai timp să iei şi felul principal, şi desertul. Iar în alte zile vrei ceva lejer la cină, care să nu-ţi tulbure somnul nocturn. În oricare dintre cele două situaţii te-ai afla, salata aceasta merge perfect. E o combinaţie interesantă de arome şi culori ce sigur te va impresiona.

Reţetă salată cu piersici, feta şi ridichi


Ingrediente:
– o mână de migdale
– 4 piersici coapte
– 6 ridichi
– o mână frunze busuioc
– 50 grame brânză feta
– ulei de măsline extravirgin
– oţet balsamic sau de vin
– piper

Preparare:
Feliază piersicile şi ridichile subţire, taie migdalele bucăţi şi busuiocul chiffonade. Coace migdalele într-o tigaie antiaderentă pentru câteva minute până îşi eliberează aroma.

Amestecă ridichile şi piersicile cu ulei de măsline şi oţet ca să se acopere bine. Pune-le pe farfurie, presară feta fărâmiţată, busuiocul tăiat fâşii şi piper proaspăt măcinat.

Ies cam 2 porţii de salată delicioasă. Enjoy!



Comentează si tu

Read more:
Friptură de porc cu mere sotate şi salvie

Probabil aş fi refuzat acest fel de mâncare, dacă mi l-ai fi oferit acum un an. Acum s-a mai schimbat...

Close