Piept de pui în crustă de cașcaval

May 19, 2011
Bogdan

Am o pasiune aparte pentru pieptul de pui în cruste, cum ar fi cea de nuci sau versiunea mea de crispy strips. Cea cu caşcaval e una dintre preferatele mele şi cele mai longevive reţete în casă. E uşor de făcut şi perfectă pentru atunci când trebuie să hrăneşti 3-4 musafiri. Aşadar, vă prezint o rețetă de pui care am putea foarte bine să țină loc unei porții de fast-food nesănătos.

Rețetă pui în crustă de cașcaval


Ingrediente:
– 4 bucăţi piept de pui curăţate
– 2 ouă
– 500 grame caşcaval ras fin
– 200 grame pesmet
– 100 grame făină
– sare, piper după gust

Preparare:
Porneşte cuptorul să se încălzească. Tapetează o tavă cu hârtie de copt şi pune-o deoparte.

Pregăteşte o farfurie întinsă cu caşcavalul ras şi pesmet şi o alta cu făină. Taie pieptul de pui făşii, ca pentru crispy strips. Bate ouăle cu puţin lapte, sare şi piper.

Trece bucăţile de pui prin făină, ou, apoi caşcaval amestecat cu pesmet. Aşază bucăţile pe tavă şi pune-le la cuptor pentru 15-20 minute sau până se rumeneşte crusta de caşcaval.

Serveşte-le cu o salată lângă, că tot e sezonul. Din cantităţile date, ies cam 3-4 porţii. Poate da dependenţă! Enjoy!




Comentarii la acest articol

  • Am incercat’o si a iesit extraordinar

Comentează si tu

Read more:
Prăjitură cu dulce de leche şi mere

Când am făcut prima dată dulce de leche acum mai bine de un an, nu credeam că voi mai repeta...

Close