Meniul aniversar

Jan 28, 2011
Bogdan

Au trecut mai bine două săptămâni de la aniversare şi doar ce-au ieşit pozele de la developat. Şi fiindcă îmi place să împărtăşesc reuşitele şi momentele, voi posta câteva poze din meniul serii, pentru inspiraţie.

Roşii cherry umplute cu mozarrella şi asezonate cu busuioc proaspăt
Tartine cu brânză de capră şi fructe confiate
Tartine cu somon, cremă de brânză şi castravete

cherry cu mozarella


Brânză raclette topită, cu mezeluri pe grill, cartofi fierţi şi murături. Este mâncarea preferată a elveţienilor pe timp de iarnă.

Cum se prepară brânza raclette? Există un grill special care topeşte brânza şi găteşte puţin mezelurile. În lipsa lui, poţi topi brânza într-un vas pentru fondue sau o oală la bain-marine şi mezelurile le poţi face la teflon. Raclette merge perfect cu cartofi întregi fierţi şi murături.

branza raclette

Cheesecake cu ciocolată albă, zmeură şi topping de gem de hibiscus

cheesecake cu zmeura




Comentarii la acest articol

  • De unde ai luat branza Raclette? Arata grozaaav, cred ca-i foarte buna, nu am mancat niciodata.

    • In Carrefour au raclette si ambalata si la kg. Are un miros mai intepator, dar se combina perfect cu cartofi si muraturi

Comentează si tu

Read more:
Salată cu dovlecei marinaţi, seminţe de pin şi pecorino

De când am fost serviţi cu o cină perfectă acasă la Andreea, mi-au rămas în minte rulourile de dovlecei cu...

Close