Din nou pe la Ki-life

V-am povestit acum ceva timp despre Ki-life, un supermarket cu produse naturiste, bio şi exotice. Data trecută am găsit hibiscus şi gem de căpşuni cu aloe, dar acum m-am întors cu o pradă mai bogată. Prada ar fi fost mai mare, dacă n-aș fi ajuns cu 20 de minute înainte să se inchidă. Chiar îți trebuie câteva ore să ai timp să treci peste fiecare raft și să investigezi fiecare etichetă.


Mai sus, de la stânga la dreapta, avem sare de Himalaya, ulei de cocos, sos dulce de chili, sos de pește, melasă bio, făină de orez și cocoa nibs, adică bucățele de boabe de cacao sau sfărâmătură de cacao. Dacă aveți nevoie de vreun ingredient pe care nu-l găsiți prin alte părți, e foarte posibil ca la Ki-life să-l aibă. Au poate cea mai mare varietată de ingrediente de la magazinele de prin București la prețuri acceptabile. Mai găsiți, printre altele, quinoa, sucuri cu aloe, cosmetice bio, ingrediente din bucătăria japoneză, chinezească, thailandeză și indiană, ceaiuri, condimente, uleiuri de gătit și câte și mai câte.

Ki-life este la Piața Amzei nr. 17 lângă supermarket-ul de pe colț. Îl găsiți deschis de pe la 10 la 19, de luni până vineri, iar sâmbătă de la 10 la 16. Magazinul nu este nou în peisaj, însă veți găsi acolo la un loc multe ingrediente unice pe la noi. Sper să vă fie de folos recomandare și să găsiți ce căutați! Mai jos aveți o hartă să găsiți mai ușor Ki-life.
Comentarii la acest articol

  • Faina de orez este din aceea glutinoasa din care se prepara mochi? :D:D

    • Chiar d-aia si chiar mochi intentionez sa fac :)

  • Am mancat mochi cu crema de litchy. M-am indragostit. Si cand m-am dus din nou la magazinul din Finlanda sa cumpar nu mai aveau decat cu afine. :(

    Poate reusesc sa-mi fac singura :D

Comentează si tu

Read more:
Mezelurile şi de ce am renunţat la ele

Cred că am stat zilele trecute aproximativ 10 minute la raionul de mezeluri încercând să aleg ceva sănătos sau măcar...

Close