Invitaţie la brunch & atelier de pâine

Oct 12, 2011
Bogdan

Înainte de a vă povesti despre evenimentul de duminică, fac un preambul cu două poveşti istorisiri relevante articolului. Acum câteva săptămâni, într-o sâmbătă însorită, am participat la un brunch organizat la Grădina OAR de fetele de la Spic şi Bob. E de prisos să spun că am avut parte de multe bunătăţi, de la croissante, la sandvişuri cu diferite pâini, prăjituri şi quiche-ul. Ne-am întins şi am lenevit la soare timp de mai bine de o oră, am uitat de probleme şi a fost totul perfect. Al doilea lucru despre care voiam să vă spun e că pe 16 octombrie este ziua mondială a pâinii. Nu sunt eu mare brutar, dar cred că o zi ca asta ar trebui sărbătorită de toţi iubitorii de pâine, fie că-i sub formă de baghetă, foccacia, pită sau pâine ţărănească. Cu această ocazie, vă invit să participaţi alături de mine, fetele de la Spic şi Bob, Lavinia, Andreea, Cătălina şi Ana şi Florin la un atelier de pâine şi un frumos brunch duminică, 16 octombrie, de la ora 12:00.


În cadrul brunch-ului veţi avea parte de multe bunătăţi, printre care sandvişuri cu pâine proaspătă, quiche-uri, prăjituri şi sper brownie-ul cu cheesecake pe care l-am gustat data trecută. La atelier, eu şi colegii bloggeri vom face fiecare câte un fel de pâine, cu arome care mai de care mai deosebite. Nu vă spun decât că voi face o pâine dulce parfumată, cu aromă de scorţişoară şi nucşoară ce te duce cu gândul la Crăciun – mai multe veţi afla şi degusta la faţa locului. Dacă vreţi să vă înscrieţi la atelierul de pâine şi să frământăm împreună, o puteţi face folosind datele de contact de mai jos. Materialele sunt incluse în taxa de înscriere iar în timp ce pâinea se dospeşte, puteţi da fuga la brunch.

Puteţi găsi evenimentul şi pe Facebook, unde vă puteţi confirma participarea şi invita alţi prieteni. Acestea fiind zise, vă aştept duminică la o pâine caldă şi un pahar de vorbă.
Comentarii la acest articol

  • Cea mai fericita ipostaza in aceste eveniment este acea de degustator… Mai ales ca nu e vorba de paine obisnuit ci de arome noi, inedite..

Comentează si tu

Read more:
blog culinar
10 Ustensile de Bucătărie Perfecte pentru Cadouri

De când am pornit blogul, acum mai bine de 3 ani, am adunat destule ustensile de bucătărie cât să umplu...

Close