Înghețată de cocos cu piersici la grătar

Nu cred ca aș putea refuza vreodată cocosul, în orice formă mi-ar fi oferit. De data asta, am avut o cutie cu cremă de cocos găsită la Ki-life pe care am combinat-o cu o porție generoasă de iaurt grecesc, lime și zahăr brun. Cu ingredientele astea, nu prea ai cum să dai greș nici dacă ești cel mai nepriceput bucătar.

Reţetă înghețată de cocos cu piersici la grătar


Ingrediente:
– 200 grame cremă de cocos (poți folosi și lapte de cocos, dar crema e mai densă)
– 500 grame iaurt grecesc
– 4-5 linguri zahăr (sau după gust)
– zeamă de la un lime
– 1 piersică, pentru servit

Preparare:
Combină crema de cocos cu iaurtul grecesc și sucul de lime și adaugă zahăr după gust. Amestecă până zahărul se dizolvă și pune totul într-un castron de plastic la congelator. Amestecă după o oră pentru a elimina cristalele de gheață, apoi după la fiecare 30 minute până obții consistența pe care ți-o dorești.

Servește înghețata cu jumătate de piersică făcută câteva minute pe grătar și poate niște cocos rumenit în tigaie pentru extra flavour. Înghețata e light și se combină de minune cu fructele de vară. Dacă n-ai pune la socoteală zahărul, ai putea spune că o poți mânca fără resentimente. Enjoy!




Comentarii la acest articol

  • Suna si arata f bine :)

Comentează si tu

Read more:
Fursecuri mexicane de nuntă

Săptămâna mexicană trebuia terminată cu ceva dulce, ca orice masă copioasă. Iar eu am căutat mult şi bine după un...

Close