Frozen Yogurt

Oct 27, 2011
Bogdan

Deşi a trecut vara şi vremea îngheţatei, cred că o îngheţată bună servită cum trebuie e în sezon şi iarna. Încercând să mă bucur de ultimele raze călduroase de soare de anul astă, am încercat zilele trecute o porţie generoasă de frozen yogurt la un stand din AFI Palace. După cum aţi ghicit probabil din nume, frozen yogurt e un iaurt îngheţat aromat cu fructe, ciocolată sau alte bunătăţi ca să iasă o îngheţată cremoasă, uşoară şi tare gustoasă.

Dozatoarele Yogo Berry ce se găsesc pe pasarela de la etaj, chiar deasupra food court-ului servesc 4-5 tipuri de frozen yogurt, în funcţie de zi. După ce te serveşti singur cu cât iaurt vrei, treci la zona de toping-uri şi îţi poţi pune pe deasupra fructe de pădure, jeleuri, cereale, bomboane şi câte şi mai câte. Costă 3 sau 3,5 lei 50 grame iar pe paharul de mai sus a costat aproximativ 10 lei, un preţ corect pentru ce oferă. Mi-am pus două scoops, iar pe deasupra un fel de cereale lipicioase, jeleuri şi afine. Dacă sunteţi prin zonă, vă recomand să le faceţi o vizită. Întrege orice tentativă de îngheţată din comerţ de la marii producători.
Comentarii la acest articol

  • nu cumva ii zice si prajitura neagra..?

  • Am fost si eu ieri pe la ei, sunt super tari :) am dat 25 lei pe 2 pahare, fiecare cu 2 arome, 3 lingurite de bombonele si diverse chestii de la ei, plus caramel peste toate cele. Delicios :) Merita incercat.

Comentează si tu

Read more:
Jurnal de SUA: pui de baltă, rulote cu mâncare şi Whole Foods

Deseori, motivul pentru care tac pe blog e că ori sunt în pană de inspiraţie, ori sunt departe de bucătărie...

Close