Ficăţei la cuptor cu condimente şi vin
Nu eram mare fan al ficăţeilor probabil pentru că i-am mâncat numai uscaţi şi fără gust (să nu-i spuneţi mamei partea asta). Din acest motiv, nu am prea gătit mâncăruri cu ficăţei. Asta până să încerc o reţetă de ficăţei la cuptor cu vin, condimente şi o garnitură de broccoli. Nu mint când spun că sunt cei mai buni ficăţei la cuptor pe care i-am mâncat vreodată. Deci dacă v-aţi săturat de banalul piept de pui, iată o reţetă pentru ficăţei la cuptor:
Reţetă ficăţei la cuptor cu vin şi condimente
Ingrediente: Preparare:
Vezi alte reţete :
Comentarii la acest articol
Comentează si tu
Despre mine & Blog Culinar
I like you on Facebook
Retete in Inbox
Postari recente
- 10 Ustensile de Bucătărie Perfecte pentru Cadouri
- Cereale cu scorțișoară și cocos (fără gluten & zahăr)
- Tartă cu prune și fructe uscate, fără zahăr
- Jurnal culinar de bord (pt. 3) – NOPI, Londra
- Jurnal culinar de bord (pt. 2) – De prin București
- Apă aromată și fructată
- HanTing Cuisine – Cină de 1 stea Michelin
- Mămăliguță cu sos afumat de roșii și creveți
- Jurnal culinar de bord (pt. 1)
- Sunday breakfast: smoothie cu lucuma, cacao și cânepă & tartine cu somon
Cele mai populare
- Muschiuleţ de porc cu sos de smochine
- Frişcă din smântână
- Fast-food sănătos – Crispy strips ca la KFC (fără ulei şi prăjeli)
- Index retete
- Cele mai bune brownies
- Ce robot de bucătărie să cumpăr?
- Quiche cu bacon, ciuperci si branza
- 3 aluaturi de tartă franţuzeşti
- New York Cheesecake
- Dulciuri din Austria – Kaiserschmarrn (clătite pufoase cu sos de mere)
suna foarte bine,sper sa fie la fel de buni pe cat arata de bine!
am sa incerc si eu cu siguranta