Fasole galbenă cu usturoi și bacon
Ce să fac cu o porție sănătoasă de fasole galbenă într-o după-amiază lenesă? Cum nu-mi stă în caracter o mâncare de fasole, am făcut ceva rapid cu fasolea primită de la grădina părinților. Asta pentru că, unele dăţi, lucrurile simple sunt cele mai bune.
Rețetă fasole galbenă cu usturoi și bacon
Ingrediente:
– 2 mâini fasole galbenă păstăi
– 3-4 căței usturoi
– 3-4 felii bacon
– sare, piper
– pătrunjel, pentru garnisit
Preparare:
Totul e destul de simplu – opăreşti păstăile până se înmoaie cât de mult vrei. Căleşte baconul bucăţi împreună cu usturoiul tocat 2 minute, adaugă fasole şi mai lasă încă 2 minute amestecând bine. Serveşte cu pătrunjel deasupra. Enjoy!
Vezi alte reţete :
Comentează si tu
Despre mine & Blog Culinar
I like you on Facebook
Retete in Inbox
Postari recente
- 10 Ustensile de Bucătărie Perfecte pentru Cadouri
- Cereale cu scorțișoară și cocos (fără gluten & zahăr)
- Tartă cu prune și fructe uscate, fără zahăr
- Jurnal culinar de bord (pt. 3) – NOPI, Londra
- Jurnal culinar de bord (pt. 2) – De prin București
- Apă aromată și fructată
- HanTing Cuisine – Cină de 1 stea Michelin
- Mămăliguță cu sos afumat de roșii și creveți
- Jurnal culinar de bord (pt. 1)
- Sunday breakfast: smoothie cu lucuma, cacao și cânepă & tartine cu somon
Cele mai populare
- Muschiuleţ de porc cu sos de smochine
- Frişcă din smântână
- Fast-food sănătos – Crispy strips ca la KFC (fără ulei şi prăjeli)
- Index retete
- Cele mai bune brownies
- Ce robot de bucătărie să cumpăr?
- 3 aluaturi de tartă franţuzeşti
- New York Cheesecake
- Quiche cu bacon, ciuperci si branza
- Cum să faci macarons. Ghid complet