Fasole galbenă cu usturoi și bacon

Ce să fac cu o porție sănătoasă de fasole galbenă într-o după-amiază lenesă? Cum nu-mi stă în caracter o mâncare de fasole, am făcut ceva rapid cu fasolea primită de la grădina părinților. Asta pentru că, unele dăţi, lucrurile simple sunt cele mai bune.

Rețetă fasole galbenă cu usturoi și bacon


Ingrediente:
– 2 mâini fasole galbenă păstăi
– 3-4 căței usturoi
– 3-4 felii bacon
– sare, piper
– pătrunjel, pentru garnisit

Preparare:
Totul e destul de simplu – opăreşti păstăile până se înmoaie cât de mult vrei. Căleşte baconul bucăţi împreună cu usturoiul tocat 2 minute, adaugă fasole şi mai lasă încă 2 minute amestecând bine. Serveşte cu pătrunjel deasupra. Enjoy!



Comentează si tu

Read more:
Sunday breakfast: ouă poşate cu duxelle de ciuperci şi crutoane

Nu ştiu despre alţii, dar mie îmi plac ouăle la micul dejun, nu numai în dulciuri şi în quiche-uri. Sunt...

Close