Fasole galbenă cu usturoi și bacon

Ce să fac cu o porție sănătoasă de fasole galbenă într-o după-amiază lenesă? Cum nu-mi stă în caracter o mâncare de fasole, am făcut ceva rapid cu fasolea primită de la grădina părinților. Asta pentru că, unele dăţi, lucrurile simple sunt cele mai bune.

Rețetă fasole galbenă cu usturoi și bacon


Ingrediente:
– 2 mâini fasole galbenă păstăi
– 3-4 căței usturoi
– 3-4 felii bacon
– sare, piper
– pătrunjel, pentru garnisit

Preparare:
Totul e destul de simplu – opăreşti păstăile până se înmoaie cât de mult vrei. Căleşte baconul bucăţi împreună cu usturoiul tocat 2 minute, adaugă fasole şi mai lasă încă 2 minute amestecând bine. Serveşte cu pătrunjel deasupra. Enjoy!



Comentează si tu

Read more:
plaja din Haga
Note din Haga, ep. 4 – Sfârşitul verii

N-am avut vacanţă prin Mediterană anul ăsta cu atâtea schimbări, dar asta nu înseamnă că nu m-am bucurat de ea...

Close