10.000 pentru copii

Nov 6, 2013
Bogdan

Am lăsat reţeta de săptămâna asta pentru a vă povesti despre ceva mai important. Colegii din blogosfera culinară, Cristi, Andreea si Dana, au pornit recent o iniţiativă de a strânge 10.000 lei, sumă care va ajuta mai multi copii defavorizaţi din România. Vreau să mă alătur şi eu iniţiativei povestindu-vă vouă, cititorilor, despre cauză şi cerându-vă ajutorul.

Eu am contribuit deja cu o donaţie şi v-aş fi foarte recunoscător dacă aţi face-o şi voi. Orice suma e binevenită şi va merge către fundaţia PACT, care va împărţi suma către 3 proiecte din Călăraşi, Iaşi şi Brăila. Puteţi citi mai mult despre această iniţiativă pe blogul lui Cristi.

Contul de donatii este RO12BPOS70606197144RON10, deschis la Bancpost SA – Sucursala Universitate (Fundatia PACT). Puteţi dona folosind şi cardul (în lei, dolari sau euro) accesând următorul link; nu uitaţi să specificaţi când faceţi transferul sau plata online “Proiect 10.000“ la detalii de plată, respectiv lângă nume.

Haideţi să facem o bucurie unor copii defavorizaţi de sărbători. Din tot bugetul de cadouri, cred că putem să punem deoparte o părticică şi pentru ei. Faceţi, vă rog, proiectul cunoscut şi prietenilor voştri de pe reţetele sociale folosind butoanele de jos pentru a da share articolului. Strângerea de fonduri durează până pe 15 decembrie şi sper să contez pe voi! :)

0saves
Dacă ţi-a plăcut această postare, abonează-te la postări prin RSS sau email sau dă-mi un Like pe Facebook să te asiguri că nu pierzi nici o reţetă.Comentarii la acest articol

  • Bogdan, data limita e 15 decembrie. Fa corectura si apoi poti sterge si mesajul asta :)

    • Ahh, nu stiam cum mi-a scapat. Multam!

Comentează si tu

Despre mine & Blog Culinar

Sunt Bogdan, un marketer mâncăcios şi pofticios cu o pasiune pentru mâncăruri făcute în casă, fără aditivi, E-uri şi OMG-uri. Pe Blog Culinar voi găti dulciuri de prin toată lumea, dar şi mâncăruri sănătoase şi gustoase. Mai multe despre mine aici

I like you on Facebook

Retete in Inbox

Livrări zilnice de reţete gustoase. Doar introdu mail-ul tău! :


Read more:
Supă cremă de conopidă cu pesto de pătrunjel

Nu mănânc conopidă decât rareori, din simplul motiv că-i o legumă monotonă, fără un gust deosebit şi care nu este...

Close