1 an Passion4Cooking & Eletrolux

Pe la începutul verii, anul curent, luam şi eu parte la unul dintre cele mai faine evenimente din lumea PR-ului, anume Passion4Cooking. E un proiect pe care l-am urmărit de la început nu numai din cauza temei, ci şi a conceptului şi a felului în care reuşeşte să aducă oameni laolaltă. De când am făcut cunoştinţă cu personajul colectiv Golin Harris / Electrolux, am avut ocazia să cunosc nişte oameni deosebiţi şi pasionaţi de ceea ce fac. Iar pentru a sărbători un an de găteli, mâncare şi pasiune pentru bucătăreli, ne-am adunat zilele trecute, pe 8 decembrie mai exact, la Club Cortina, pentru o petrecere cu crema blogosferei culinare româneşti. Mai multe despre ce-am servit, pe cine am cunoscut şi ce s-a întâmplat în cele ce urmează…


La evenimentul de sfârşit de an, spre deosebire de celelalte nimeni n-a gătit la faţa locului. Dar am adus cu noi o tavă nare de muffins pentru a face Crăciunul mai frumos unor copii defavorizaţi. Eu am venit însoţit de o tavă de muffins cu ciocolată şi Oreos care sper că au fost apreciate. Am avut, după cum vedeţi, o masă întreagă de muffins de diferite culori, arome şi forme să mulţumească pe toată lumea. M-am revăzut cu ocazia asta cu Cătălina, Lavinia, Andreea, Florin, Antonina, Elena, Ana, Mazi, Brânduşa şi Mihai, dar am cunoscut şi alţi bloggeri pe care îi urmăream demult, printre care două surori simpatice, Iolanda şi Georgiana, Monica, Alice, Edith, Andi şi încă pe atât. Nu am apucat să îi cunosc pe toţi blogerii de la eveniment, însă sper să o fac cât de curând.

Mâncarea, că nu puteam să nu vă vorbesc de ea, a fost perfectă pentru perioada asta. Cei de la Privileg Catering ne-au răsfăţat cu multe bunătăţi româneşti, printre care nişte platouaşe tradiţionale cu multe brânzeturi bune, mezeluri ce aveau gust de parcă le-a făcut bunica şi pâine de ar fi putut fi servită de una singură, la cât de bună era. Deşi n-am mai avut loc şi pentru ei, am auzit că felul doi a fost la fel de bun, poate şi mai bun ca aperitivul. La desert, Alice a adus cu ea o reţetă tradiţională din zona Moldovei ce se serveşte în perioada Crăciunului numită “Scutecele domnului” – foi subţire de aluat, ca nişte lipii, umplute cu nucă şi încă nişte ingrediente pe care n-am reuşit să le identific. Nu ştiu despre alţii, dar mie mi-a plăcut şi a mers perfect cu un triffle foarte cremos cu fructe de pădure şi îngheţată

În paralel, s-au făcut prezentări, s-au ţinut discursuri şi s-au cântat colinde. La sfârşit, a venit şi moşul la noi cu daruri care mai de care care au fost, desigur, marca Electrolux. A fost o seară frumoasă, ca şi celelalte seri pe care le-am petrecut alături de Electrolux şi Golin Harris. În final, aş vrea să le urez succes şi inspiraţie în noul an şi la cât mai multe sesiuni Passion 4 Cooking!

Mulţumiri Laviniei şi Cătălinei pentru pozele lor fără de care postarea n-ar fi existat.
Comentarii la acest articol

  • Imi plac foarte mult blogurile culinare catre care faceti trimitere mai sus. Si eu m-am apucat sa gatesc din pasiune, cu cativa ani in urma si de aceea m-am hotarat sa impartasesc retetele mele cu cati mai multi cititori. Am participat si o sa mai particip la diverse evenimente culinare care au loc, de cate ori am ocazia si bineinteles timp.

Comentează si tu

Read more:
Tur culinar în jurul lumii – deserturile

Dupa cum multi dintre cei care ma cunosc (si probabil si cei care nu) stiu, sunt un mare mâncator de...

Close